Het is mogelijk om elke digitale valuta direct om te wisselen voor een andere op het dashboard.

Dit werkt als volgt:

1. Navigeer naar de digitale valuta die u wilt kopen en klik op deze valuta.

2. Kies met welke digitale valuta u wilt betalen.

3. Voer het bedrag aan digitale valuta in dat u wilt betalen.

4. Bevestig uw transactie door op 'Kopen' te klikken.

Na het voltooien van deze stappen heeft u digitale valuta A direct ingewisseld voor digitale valuta B.

Achter de schermen wordt de ruil gezien als twee verschillende transacties, ook al plaatst u maar één bestelling. Dit is nodig, omdat onze beurs alleen EUR als basisactiva gebruikt in handelsparen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt tweemaal transactiekosten te rekenen.