Waar kan ik de private keys van mijn Bitvavo wallet vinden? Waar kan ik de private keys van mijn Bitvavo wallet vinden?

Waar kan ik de private keys van mijn Bitvavo wallet vinden?

Omdat Bitvavo hosted wallets aanbiedt, is het helaas niet mogelijk om de private keys van individuele wallets te verstrekken. Mocht u echter graag zelf over de private keys van uw wallet wilt beschikken, dan dient u een wallet in eigen beheer aan te maken of te kopen.

Eigen wallet

U kunt een eigen wallet aanmaken door online software te downloaden of een hardware wallet te kopen. Op deze manier heeft u de digitale valuta helemaal in eigen bezit en bent u onafhankelijk.

Zodra u uw eigen wallet heeft, kunt u de stappen gebruiken die hier staan weergegeven om uw digitale valuta naar uw eigen wallet te sturen.