Schakel over naar Pro voor een snellere, intuïtievere ervaring
Schakel over naar Pro voor een snellere, intuïtievere ervaring Schakel over naar Pro voor een snellere, intuïtievere ervaring

Schakel over naar Pro voor een snellere, intuïtievere ervaring

Bitvavo introduceert een nieuwe Pro-website, ontworpen om een snellere en intuïtievere handelsomgeving te bieden. Het huidige geavanceerde panel zal geleidelijk worden uitgefaseerd, waarover klanten ruim op tijd via e-mail worden geïnformeerd. De nieuwe Pro-website biedt aanzienlijke verbeteringen zoals TradingView-integratie voor het plaatsen van orders via grafieken, een 4 keer snellere ervaring dan het oude geavanceerde panel, verbeterde navigatie met handige sneltoetsen en meer.

Wat is nieuw aan de Bitvavo Pro Website?

De nieuwe Bitvavo Pro-website introduceert een aantal innovatieve functies om de handelservaring te verbeteren, met volledige feature parity. Dit betekent dat gebruikers nu alle acties kunnen uitvoeren die ze gewend waren van de huidige handelsomgeving. De grafiek en het orderboek zijn nu resizable, waardoor een flexibele en gepersonaliseerde weergave mogelijk is. Dankzij de integratie van TradingView biedt de site snellere en efficiëntere handelsmogelijkheden en kunnen gebruikers alle technische analyses uitvoeren en direct op de interactieve grafiek orders plaatsen en bewerken. Een andere handige toevoeging is de snelle toegang tot het portfolio, zonder dat je terug naar je dashboard hoeft te navigeren. Daarnaast kunnen traders nu een schuifregelaar gebruiken om vanuit hun beschikbare balans te handelen en is er inzicht in de verbindingsstatus, wat bijdraagt aan een naadloze handelservaring.

Hier zijn enkele van de belangrijkste verbeteringen:

Toegang tot je portfolio

Portfolio (2).png

Snel schakelen tussen markten met een sneltoets

Scherm­afbeelding 2024-06-24 om 10.01.02.png

Formaat van orderboek en grafiek  aanpassen

Resizable modules.png

Schuifregelaar voor je balans

Order form (2).png

Directe link naar de statuspagina

Connection status.png

Veelgestelde vragen

Wat zijn de nieuwe keyboard shortcuts?

Keyboard shortcut Action
/ Zoek of selecteer markt
Tab + ⇵ Navigeer omhoog/omlaag in de lijst met markten
Enter Open markt en grafiek
Esc Sluit venster
CMND/CTRL + Zoom Zoom in/uit op geselecteerd punt grafiek

Kan ik terug naar het oude geavanceerde panel?

Let op, vanaf nu word je automatisch doorgestuurd naar Pro als je de Bitvavo exchange opent. Je kunt teruggaan naar de vorige versie door te klikken op "Roll Back" in de rechterbovenhoek. Als je feedback of verbeteringen hebt, laat het ons weten.

Screenshot 2024-06-26 at 09.17.42.png