Hoe koop ik digitale valuta? Hoe koop ik digitale valuta?

Hoe koop ik digitale valuta?

Wilt u digitale valuta kopen? Neem dan de volgende stappen:

1. Log in op uw Bitvavo-account.

2. Stort tegoed op uw account door op 'Storten €' te klikken.

3. Ga vervolgens naar de digitale valuta die u wilt kopen en klik er op.

4. Vul de gewenste waarde in euro's in of in digitale valuta en druk op ‘Kopen’.

Bitvavo biedt hosted wallets aan, hierin kunt u uw digitale valuta eenvoudig en veilig bewaren. Het is daarom niet nodig om uw eigen wallet te hebben.

Indien u meer wilt weten over (het plaatsen van) andere ordertypes, kunt u dit artikel lezen.