Hoe koop ik digitale valuta? Hoe koop ik digitale valuta?

Hoe koop ik digitale valuta?

Voor het aankopen van digitale valuta dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo-account.

2. Stort tegoed op uw account door op 'Storten €' te klikken en de vervolgstappen te doorlopen.

3. Navigeer vervolgens naar de digitale valuta die u wenst te kopen en klik op deze betreffende valuta.

4. Vul de gewenste eurowaarde of hoeveelheid digitale valuta in en druk op ‘Kopen’.

Bitvavo biedt hosted wallets aan waarin u de door u aangekochte digitale valuta eenvoudig en veilig kunt bewaren. Hierdoor is het niet noodzakelijk om uw eigen wallet te hebben.

Indien u meer wilt weten over (het plaatsen van) andere ordertypes, kunt u dit artikel raadplegen.