Hoe kan ik tegoeden opnemen? Hoe kan ik tegoeden opnemen?

Hoe kan ik tegoeden opnemen?

In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe u de euro tegoeden op uw Bitvavo account kunt opnemen naar uw bankrekening.

Let op: u kunt enkel euro tegoeden opnemen naar uw bankrekening. Mocht u alleen digitale valuta op de balans van uw Bitvavo-account hebben staan dan dient u (een deel hiervan) eerst te verkopen. Uitgebreide instructies over het verkopen van digitale valuta kunt kunt u hier vinden.

1. Om te beginnen gaan we inloggen op Bitvavo.

2. Navigeer vervolgens in het dashboard naar 'Tegoed opnemen'.

3. Vul de hoeveelheid in die u wenst op te nemen. Indien u meerdere bankrekeningen aan uw Bitvavo-account heeft gekoppeld kunt u selecteren naar welke bankrekening u de tegoeden wilt opnemen. Klik vervolgens op 'Doorgaan'.

4. Controleer het bedrag en de bankrekening. Indien u 2FA heeft ingeschakeld dient u uw Twee-Factor code in te vullen. Klik tot slot op 'Bevestigen' op de opname te bevestigen.

Gelukt! Uw opname is onderweg. Een opname duurt maximaal één werkdag voor Nederlandse bankrekeningen en twee werkdagen voor een buitenlandse bankrekening.