Hoe kan ik tegoeden opnemen? Hoe kan ik tegoeden opnemen?

Hoe kan ik tegoeden opnemen?

U kunt eenvoudig en snel tegoeden opnemen naar uw bankrekening. Hiervoor dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. Login op uw Bitvavo-account.

2. Verkoop de gewenste hoeveelheid digitale valuta. Een uitgebreide uitleg over hoe u digitale valuta kunt verkopen kunt u hier vinden.

3. Navigeer vervolgens in het dashboard naar 'Tegoeden opnemen'.

4. Vul de hoeveelheid tegoed in die u wenst op te nemen en klik op 'Doorgaan'.

Een opname duurt maximaal één  werkdag voor Nederlandse bankrekeningen en twee werkdagen voor een buitenlandse bankrekening.