Automatische aankopen (DCA) Automatische aankopen (DCA)

Automatische aankopen (DCA)

Het is helaas nog niet mogelijk om een volledig geautomatiseerde DCA methode te gebruiken op het Bitvavo-platform.

Wel kunt u een automatische overboeking instellen in uw eigen bankomgeving. Hiervoor heeft u de volgende gegevens nodig:

Let op: ieder Bitvavo-account heeft een unieke omschrijving. Deze moet meegegeven worden aan de storting. U kunt dit vinden op deze pagina. Kies voor EUR storten, SEPA, vul een bedrag in en klik op doorgaan, u ziet dan een omschrijving die bestaat uit 10 karakters (hoofdletters en cijfers).

Als de storting door ons ontvangen is, sturen we u hiervan een bevestiging per mail. U kunt dan gelijk digitale valuta kopen in onze app of via onze website.