Automatische aankopen (DCA) Automatische aankopen (DCA)

Automatische aankopen (DCA)

Vooralsnog is het helaas niet mogelijk om een volledig geautomatiseerde DCA methode toe te passen op het Bitvavo-platform.

Wel is het mogelijk om een automatische overboeking in te stellen in uw eigen bankomgeving. Hiervoor heeft u de volgende gegevens nodig:

Let op: Ieder Bitvavo-account heeft een unieke omschrijving die meegegeven dient te worden aan de storting. Deze is te vinden op deze pagina. Wanneer u kiest voor SEPA, een bedrag invult en op doorgaan klikt ziet u een omschrijving die bestaat uit 10 karakters (hoofdletters en cijfers).

Als de storting door ons ontvangen is zullen we u hiervan een bevestiging sturen per mail. U kunt dan direct digitale valuta aanschaffen in onze app of op onze website.