Koppel Crypto Bot met Bitvavo en handel automatisch in alle markten!

Crypto bot is geautomatiseerde software die u helpt om cryptocurrencies op het juiste moment te kopen en te verkopen. Het belangrijkste doel van deze software is om de inkomsten te verhogen en verliezen en risico's te verminderen.

Stap 1) Maak een Crypto Bot account aan

Ga naar Crypto Bot, klik op sign-up  en vul uw persoonlijke gegevens in, kies een veilig wachtwoord en bevestig uw mailadres (en stel optioneel een 2FA code in voor extra veiligheid).

Stap 2) Verbind Crypto Bot met de API gegevens

1. Stel exchange in op Bitvavo;
  2. Vul de API key in (zie stap 3);
  3. Vul de Secret key in (zie stap 3

Stap 3) Vraag API Sleutel aan bij Bitvavo

1. Ga naar Bitvavo en klik op 'Nieuwe API Sleutel Aanvragen';
  2. Vul de gevraagde gegevens in, laat IP Whitelist leeg en kies om alleen (a) gegevens te bekijken en (b) te kopen en verkopen;
  3. Voer je 2FA code in en klik op bevestigen. Als u 2FA nog niet heeft ingesteld, lees dan dit artikel;
  4. Uw API sleutel + API geheim zullen zichtbaar zijn en u hoeft enkel een e-mail bevestiging in te vullen;
  5. Vul de gegeven API sleutel + Secret key in bij Crypto Bot (zie stap 3).
    Let op: Schakel View information en Trade digital currencies in!

Nu Crypto Bot verbonden is met de exchange kunnen aan- en verkoopinstellingen worden ingesteld, zoals: minimale/maximale inleg, winstpercentages en een veiligheidsniveau. Crypto Bot bepaalt vervolgens automatisch de strategie op basis van uw instellingen en zal nu automatisch gaan handelen.

Goed om te weten:

• Handmatig handelen blijft mogelijk;
  • Aan- en verkopen zijn los van elkaar te activeren;
  • CRYPTO BOT analyseert de markt iedere seconde om geen koop en verkoop momenten te missen.

Veel handelsplezier!