DemaTrading is een geautomatiseerd tradingbot platform. Hun visie is om het speelveld voor crypto handelaren, zowel beginners als experts, gelijk te trekken. Ze geven handelaren die net beginnen de tools om te concurreren met professionele handelaren. Ze stellen geavanceerde handelaren in staat om hun beleggingsstrategieën te automatiseren en te verkopen, terwijl ze streven naar een toekomst van ongecompliceerde handel door moeiteloos strategieën te implementeren.

De verbinding tussen Bitvavo en DemaTrading wordt gemaakt met behulp van een API-sleutel. Dit betekent dat u verbonden bent zonder dat u ooit uw wachtwoord aan DemaTrading hoeft te geven. U dient een API-sleutel aan te maken in uw Bitvavo-account en deze vervolgens in te voeren in uw DemaTrading-account om de koppeling tot stand te brengen. Klik hier voor stap-voor-stap instructies.
Voordat u kunt beginnen dient u een Bitvavo-account en een DemaTrading.ai Hub account aan te maken.

Vraag API Sleutel aan bij Bitvavo

1. Ga naar Bitvavo en klik op 'Nieuwe API Sleutel Aanvragen';
  2. Vul de gevraagde gegevens in, laat IP Whitelist leeg en kies om alleen (a) gegevens te bekijken en (b) te kopen en verkopen;
  3. Voer je 2FA code in en klik op bevestigen. Als u 2FA nog niet heeft ingesteld, lees dan dit artikel;
  4. Uw API sleutel + API geheim zullen zichtbaar zijn en u hoeft enkel een e-mail bevestiging in te vullen;
  5. Vul de gegeven API sleutel + Secret key in bij DemaTrading.