Altrady crypto trading software helpt u handelen op Bitvavo!

Met Altrady krijgt u de mogelijkheid om te handelen en munten te beheren van vele platform in één app. Altrady heeft day trading en geautomatiseerd handelen voor u vereenvoudigd. De app geeft u geavanceerde handelstools zodat u tijd kunt besparen met handelen terwijl u betere winsten behaalt.

Stap 1) Maak een Altrady account aan

Ga naar Altrady, klik op sign-up  en vul uw persoonlijke gegevens in, kies een veilig wachtwoord en bevestig uw mailadres (en stel optioneel een 2FA code in voor extra veiligheid).

Stap 2) Stel de handelspagina in zoals gewenst en klik op next stepScreenshot_2022-02-02_16.56.32.png

Stap 3) Stel de exchange account pagina in en klik op next step

1. Stel exchange in op Bitvavo;
  2. Typ een account label;
  3. Vul de API key in (zie stap 4);
  4. Vul de Secret key in (zie stap 4).Screenshot_2022-02-02_17.05.45.png

Stap 4) Vraag API Sleutel aan bij Bitvavo

1. Ga naar Bitvavo en klik op 'Nieuwe API Sleutel Aanvragen';
  2. Vul de gevraagde gegevens in, laat IP Whitelist leeg en kies om alleen (a) gegevens te bekijken en (b) te kopen en verkopen;
  3. Voer je 2FA code in en klik op bevestigen. Als u 2FA nog niet heeft ingesteld, lees dan dit artikel;
  4. Uw API sleutel + API geheim zullen zichtbaar zijn en u hoeft enkel een e-mail bevestiging in te vullen;
  5. Vul de gegeven API sleutel + Secret key in bij Altrady (zie stap 3).

Stap 5) Stel de basisscanner pagina in en klik op volgende stap

1. Zet de basisscanner uit of kies voor median drop meldingen;
  2. Selecteer Bitvavo als exchange;
  3. Selecteer ´EUR´ als valuta.Screenshot_2022-02-02_17.14.49.png

Stap 6) Stel de quick scanner pagina in en klik op volgende stap

1. Zet quick scanner uit of meld wanneer -10% daalt binnen 5 minuten.Screenshot_2022-02-02_17.19.07.png

Stap 7) Kopieer het wachtwoord en bewaar het op een veilige plaats (wachtwoord manager)

Let op: Bewaar het wachtwoord op een veilige plaats want u heeft deze nodig om in de toekomst uw kluis op Altrady te kunnen openen!Screenshot_2022-02-02_17.31.43.png

Altrady biedt ook een interne Academy. Als u uw account heeft aangemaakt, is dat de beste manier om te leren hoe het platform werkt. Als u vragen hebt over het platform kunt u contact met ze opnemen via support@altrady.com.

Veel handelsplezier!