Mercury Redstone Mercury Redstone

Mercury Redstone

Mercury Redstone is een Amsterdams digitaal-vermogensbeheerbedrijf dat gespecialiseerd is in indexbeleggen. Bij Mercury Redstone belegt u niet in één, maar in meerdere crypto's. U spreidt uw belegging en diversifieert uw bezit, waardoor het totale risico van uw portefeuille afneemt.

Wat is een index?

Een index is een maatstaf voor de financiële prestaties van een specifieke beleggingscategorie. Zo is bijvoorbeeld de AEX (Amsterdam Exchange Index) een weergave van de prestaties van de koersontwikkeling van de 25 aandelen met de grootste marktkapitalisatie op de Amsterdamse effectenbeurs. In de meeste gevallen bestaat een index uit een gespreid mandje van een bepaalde activa, dat wordt gewogen op basis van marktkapitalisatie.

Wat is indexbeleggen?

Indexbeleggen is een beproefde methode voor gespreid beleggen op de lange termijn. Door te beleggen volgens een index neemt u deel in een breed gespreide portefeuille om de markt te volgen in plaats van deze proberen te verslaan.

Indexbeleggen wordt daarom ook wel passief beleggen genoemd, waarvoor geen dure analisten nodig zijn. Wij brengen dan ook geen prestatievergoeding in rekening. Dit maakt indexbeleggen een hele goedkope manier van beleggen, wat uw rendement ten goede komt.

De koppeling tussen Bitvavo en Mercury Redstone wordt gemaakt met behulp van een API sleutel. Dit betekent dat u verbonden bent zonder dat u ooit uw wachtwoord aan Mercury Redstone hoeft te geven. U dient een API sleutel aan te maken in uw Bitvavo-account en deze vervolgens invoeren in uw Mercury Redstone-account om de koppeling tot stand te brengen. De 4 stappen zijn als volgt:

Stap 1) Een account aanmaken

Maak een account aan via deze link

Stap 2) Login op Bitvavo

U kunt direct inloggen via deze link. Heeft u nog geen Bitvavo-account? Klik dan hier

Stap 3) Koppel uw Bitvavo-account aan uw Mercury Redstone-account

Een uitgebreid stappenplan kunt u vinden op deze pagina

1. Maak een nieuwe API-sleutel aan.
  2. Stel uw API-sleutel in.

3. Acitveer en voer uw API-sleutel in op uw Mercury Redstone-acocunt.

Stap 4) Stort het beleggingsbedrag