Hoe verifieer ik mijn e-mailadres? Hoe verifieer ik mijn e-mailadres?

Hoe verifieer ik mijn e-mailadres?

Na het invullen van de gegevens op de registratiepagina zal het ingevulde e-mailadres eerst moeten worden geverifieerd, voordat het account in gebruik kan worden genomen.

Hieronder staan de stappen van het verificatieproces beschreven:

1. Na de registratie zult u van Bitvavo een e-mail ontvangen op het ingevulde e-mailadres om uw e-mailadres te bevestigen.

De volgende pagina verschijnt:

2. Open vervolgens uw persoonlijke mailbox. Hier zult u de verificatiemail van Bitvavo aantreffen. Heeft u deze e-mail niet ontvangen, klik dan hier.

Deze e-mail ziet er als volgt uit:

3. Nadat u op 'Bevestig e-mailadres' heeft geklikt, wordt u doorgeleid naar een pagina van Bitvavo om het e-mailadres te bevestigen.

Deze pagina ziet er als volgt uit:

4. Nadat u op 'E-mailadres bevestigen' heeft geklikt, is uw e-mailadres bevestigd en verschijnt de volgende pagina:

5. Als u op 'Doorgaan' klikt, dan wordt u doorgeleid naar de inlogpagina van Bitvavo.

6. U kunt nu inloggen.