Hoe kan ik tegoeden storten door middel van iDeal? Hoe kan ik tegoeden storten door middel van iDeal?

Hoe kan ik tegoeden storten door middel van iDeal?

iDEAL is een Nederlandse betaalmethode waarmee u geld kunt bijschrijven op uw Bitvavo-account. Deze betaalmethode is geheel gratis en het betaalde bedrag zal vrijwel direct aan uw Bitvavo-account worden toegevoegd.

Indien u hiervan gebruik wenst te maken, dan kan dat als volgt:

1. Log in op uw Bitvavo-account.

2. Klik op 'Storten €'.

3. Kies 'iDeal' als betaalmethode

4. Kies uw bank, vul het gewenste bedrag in en druk dan op 'Doorgaan'.
  5. Bevestig de storting door op 'Bevestigen en storten' te drukken in het Transactieoverzicht.

Let op: bij betalingen door middel van iDEAL is een maximum van €10.000 per transactie van toepassing. Echter, u kunt wel meerdere betalingen achter elkaar verrichten. Mocht u geen Nederlandse bankrekening hebben, kies dan voor één van de andere door ons aangeboden betaalmethoden.