Hoe kan ik tegoeden storten door middel van een SEPA-betaling (bankoverschrijving)? Hoe kan ik tegoeden storten door middel van een SEPA-betaling (bankoverschrijving)?

Hoe kan ik tegoeden storten door middel van een SEPA-betaling (bankoverschrijving)?

Een SEPA-betaling of bankoverschrijving is een Europese betaalmethode waarmee u geld kunt overschrijven van uw eigen bankrekening naar uw Bitvavo-account. Als u de betaling doet vanaf een Nederlandse bankrekeningen, dan zal het bedrag binnen 1 werkdag worden bijgeschreven op uw Bitvavo-account  Als u de betaling doet vanaf een internationale bankrekening, dan zal deze binnen uiterlijk 2 werkdagen worden bijgeschreven op uw Bitvavo-account.

Een SEPA-betaling of bankoverschrijving is geheel gratis en u kunt hier als volgt gebruik van maken:

1. Log in op uw Bitvavo-account.

2. Klik op 'Storten €'.

3. Kies 'SEPA' als betaalmethode en vul het gewenste bedrag in.

4. Vervolgens wordt het bankrekeningnummer, de tenaamstelling en de beschrijving die u dient te gebruiken voor uw SEPA-betaling of bankoverschrijving gegeven.

Let op: het is van belang dat u de beschrijving exact invult, deze is namelijk uniek per gebruiker. U dient alleen de exacte omschrijving in te vullen, geen extra tekst. Mocht het gewenst zijn dat uw betaling sneller wordt bijgeschreven op uw Bitvavo-account, maak dan gebruik van één van de andere door ons aangeboden betaalmethoden.