Hoe kan ik contact opnemen met de supportafdeling? Hoe kan ik contact opnemen met de supportafdeling?

Hoe kan ik contact opnemen met de supportafdeling?

U kunt op de volgende manieren contact opnemen met de support afdeling:

1. Live chat.
  2. E-mail.

Let op: Bitvavo heeft geen telefonische support. Onze helpdesk zal u nooit vragen om uw wachtwoord of tweefactorauthenticatie-code, of u verzoeken om externe inlogsoftware op uw computer te installeren. Als u toch een dergelijk verzoek krijgt, per mail of per telefoon, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Live chat

De live chat is beschikbaar voor al uw algemene vragen. Helaas kunnen wij via de chat geen accountspecifieke informatie met u delen wegens privacy van onze klanten.

Onze LiveChat kunt u rechtsonder op elke pagina van onze website vinden. Wanneer u op het icoontje klikt, zal de LiveChat vanzelf openen. De LiveChat is beschikbaar op:

• Werkdagen: 10:00 - 20:00
  • Weekend: 10:00 - 16:00

De chatbot is 24 uur per dag beschikbaar voor uw support vragen.

E-mail

U kunt een e-mail sturen naar support@bitvavo.comOm uw vraag zo goed en snel mogelijk te beantwoorden, verzoeken wij u vriendelijk om:

1. De vraag in te dienen via het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen bij Bitvavo;
  2. Zoveel mogelijk details over uw vraag te vermelden;
  3. Eventueel een schermfoto- of video van de pagina of transactie waar u een vraag over heeft mee te sturen.

De klantenservice is dagelijks geopend op de volgende tijden:

• Werkdagen: 08:00 - 21:00.
  • Weekend: 09:00 - 21:00

Uw vraag zal doorgaans binnen één dag worden beantwoord. Het kan voorkomen dat dit door drukte langer kan duren. We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.