Tweefactorauthenticatie (2FA) resetten Tweefactorauthenticatie (2FA) resetten

Tweefactorauthenticatie (2FA) resetten

Het is mogelijk uw 2FA te resetten mocht u problemen ervaren met het inloggen of als u uw telefoon bent kwijtgeraakt. Klik daarvoor op de volgende link: Reset 2FA .

Daarna dient u de volgende stappen te volgen:

1. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

2. Klik op '2FA uitschakelen'.

3. Bevestig de ontvangen e-mail door op de bevestigingslink te klikken.

4. Voer de code in die u per sms hebt ontvangen.

Let op: opnames van uw digitale valuta worden gedurende 7 dagen na het resetten van uw 2FA geblokkeerd.