Tweefactorauthenticatie (2FA) resetten Tweefactorauthenticatie (2FA) resetten

Tweefactorauthenticatie (2FA) resetten

U kunt simpel en snel de tweefactorauthenticatie op uw account uitschakelen. Let op: dit kan alleen als u nog toegang heeft tot het telefoonnummer dat aan uw Bitvavo-account is gekoppeld. Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact op met de support-afdeling van Bitvavo.

Gebruik de volgende link om uw 2FA te resetten:
Reset 2FA. Vervolgens dient u de onderstaande stappen te volgen:

1. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op '2FA uitschakelen'.

2. U ontvangt vervolgens een email en SMS bericht op uw telefoon.
  3. Open de email en bevestig het resetten van uw 2FA door op de bevestigingslink te klikken.

4. Voer tot slot de code in die u per SMS hebt ontvangen. Nadat u op '2FA herstellen' heeft geklikt is 2FA uitgeschakeld.

Let op: opnames van uw digitale valuta worden gedurende zeven dagen na het resetten van uw 2FA geblokkeerd.