''Bouw uw eigen algoritme of gebruik een winnend algoritme van Trad3s, verwijder emotie en automatiseer uw trading.''

API sleutels koppelen tussen Bitvavo en Trad3s.

Tip: Helemaal onderaan dit artikel kunt u het stappenplan ook in een YouTube-filmpje vinden.

Maak een Trad3s account.

1. Heeft u al een account? Dan kunt u deze stap overslaan en direct naar Bitvavo (stap 5);

2. Ga naar www.trad3s.nl en klik op [Aanmelden];

3. Vul de onderstaande gegevens in en klik op [Continue en register];

4. Vervolg de stappen totdat u een bevestigingsmail van Trad3s hebt;

5. Ga naar Bitvavo en log in met uw accountgegevens;

6. Ga met uw muis over uw naam in het menu, er vouwt het menu uit;

7. Klik in het menu op [API] om naar de pagina met API instellingen te gaan;

8. Klik op de knop [Nieuwe API Key aanvragen].

Vervolgens verschijnt dit scherm:

9. Vul een zelfgekozen naam in voor de API

10. Laat het veld met IP Whitelist leeg!

11. Zet de schakelaar/knop om achter “gegevens inzien” (deze wordt blauw)

12. Zet de schakelaar/knop om achter “kopen en verkopen” (deze wordt blauw)

13. Laat de schakelaar bij “opnemen” uitstaan! (deze blijft grijs)

14. Vul een 2FA code in

15. Klik op [Bevestigen]

API sleutels bevestigen

Let op: De Secret Key wordt éénmalig weergegeven, daarna krijg u deze sleutel niet meer te zien. Kopieer de sleutel en plak het naar een tekstbestand waaruit u kunt kopiëren. Deel de Secret Key nooit, plak deze alleen later in uw Trad3s account. Wij slaan het veilig voor u op.

16. Klik op [doorgaan]

17. Voordat de API-keys werken, moeten deze per e-mail worden bevestigd. Ga naar uw mailbox en klik in de mail van Bitvavo op Bevestig API key:

18. Klik dan op Verifiëren en doorgaan:

19. Ga naar https://my.trad3s.com.

20. Log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

21. Klik op “Inloggen”.

Exchange-verbinding koppelen

Eenmaal ingelogd, wordt automatisch het Dashboard geopend.

22. Klik in het menu aan de linkerkant op het “Instellingen” icoontje

23. Klik op “Verbonden Exchanges” in het menu links.

24. Klik op “Nieuw”, rechtsboven op de pagina om een nieuwe verbinding aan te maken.

Vervolgens ziet u onderstaand scherm:

25. Bij Naam vult u een zelfgekozen naam in voor deze koppeling. Het is handig dat u een naam kiest waardoor u deze koppeling goed kunt onderscheiden van eventuele nieuwe koppelingen in de toekomst.

26. Bij Exchange kiest u uit het dropdown menu “Bitvavo”.

27. Daarna klikt u op “Volgende”.

28. Vul dan de API Key en Secret Key in, die u van Bitvavo heeft gekregen en gekopieerd.

29. Kopieer de sleutels en plak ze in de aangegeven velden, dan voorkomt u typfouten.

30. Er is maar één verbinding per exchange nodig, ook als u meerdere traders van Trad3s wilt gebruiken.

31. Zodra alles is ingevuld klikt u op “volgende” en daarna op “opslaan en sluiten”.

Uw API connectie is gemaakt.  Zorg dat u uw investeringsbedrag naar Bitvavo overmaakt en wat credits koopt bij Trad3s om de software voor u te laten werken.