Hoe kan ik mijn Anti-Phishing code aanpassen? Hoe kan ik mijn Anti-Phishing code aanpassen?

Hoe kan ik mijn Anti-Phishing code aanpassen?

Om er zeker van te zijn dat een e-mail van Bitvavo komt, gebruiken wij Anti-Phishing code. Dit is een unieke code die u zelf kunt instellen. Vervolgens vindt u de code terug in elke geautomatiseerde e-mail die Bitvavo naar u verstuurt. Hiermee bent u beter beschermd tegen mogelijke phishing mails.

Als u uw Anti-Phishing code wilt instellen (of aanpassen) kan dit als volgt:

1. Log in op uw Bitvavo-account.

2. Klik bovenin op 'Veiligheid'.Schermafbeelding_2022-08-25_om_17.19.56.png

3. Onder het kopje 'Wachtwoorden' klikt u op 'Inschakelen Anti-Phishing code'.

4. Hier kunt u een eigen code invullen. Klik daarna op 'Bevestigen', dan komt deze code in alle toekomstige geautomatiseerde Bitvavo-correspondentie te staan.