Waar vind ik het adres van mijn Bitvavo wallet? Waar vind ik het adres van mijn Bitvavo wallet?

Waar vind ik het adres van mijn Bitvavo wallet?

Houd er rekening mee dat de digitale valuta die u bezit in uw Bitavo-walletadres niet worden opgeslagen op de blockchain. Dit adres wordt alleen gebruikt om digitale valuta te storten op uw account.

U kunt het stortingsadres van uw hosted wallet vinden door de volgende stappen te doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo account.

2. Navigeer naar de digitale valuta waarvan u het stortingsadres wilt weten en klik hierop.

3. Druk vervolgens op 'Storten' bovenin de balk.
    Aan de linkerkant staat uw adres.

4. Mocht u onderstaande melding zien dan dient u te bevestigen dat u deze digitale valuta enkel over het ERC-20 netwerk naar Bitvavo stuurt.
    Bitvavo ondersteunt alleen stortingen over native chains. Storingen gemaakt via een netwerk dat niet wordt ondersteunt leidt tot het verlies van uw digitale valuta.

Om door te gaan dient u ´ERC-20 begrepen´ te typen in het tekstveld. Vervolgens kunt u op 'Doorgaan' klikken.
  5. Het stortingsadres van uw Bitvavo wallet van de betreffende digitale valuta wordt weergegeven. Als u op de knop naast het adres drukt, wordt het adres automatisch gekopieerd.

Let op: Elke digitale valuta werkt op zijn eigen netwerk, waardoor u voor elke digitale valuta een ander stortingsadres nodig heeft. Stuur bijvoorbeeld geen Bitcoin naar uw Bitcoin Cash-adres, want dan raakt u uw Bitcoin kwijt.