Waar vind ik het adres van mijn Bitvavo wallet? Waar vind ik het adres van mijn Bitvavo wallet?

Waar vind ik het adres van mijn Bitvavo wallet?

De digitale valuta die u in uw Bitavo-walletadres heeft, wordt niet opgeslagen op de blockchain. Dit adres wordt alleen gebruikt om digitale valuta te storten op uw account.

U kunt het stortingsadres van uw hosted wallet vinden door de volgende stappen te doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo-account.

2. Ga naar de digitale valuta waarvan u het stortingsadres wilt weten en klik hierop.

3. Druk vervolgens op 'Storten' bovenin de balk.
    Aan de linkerkant staat uw adres.

4. Mocht u onderstaande melding zien, dan moet u bevestigen dat u deze digitale valuta alleen over het ERC-20 netwerk naar Bitvavo stuurt.
    Bitvavo ondersteunt alleen stortingen over native chains. Stortingen die gemaakt worden via een netwerk dat niet wordt ondersteunt, leidt tot het verlies van uw digitale valuta.

Om door te gaan moet u ´ERC-20 begrepen´ typen in het tekstveld. Daarna kunt u op 'Doorgaan' klikken.
  5. Het stortingsadres van de digitale valuta van uw Bitvavo-walletadres wordt weergegeven. Als u op de knop naast het adres drukt, wordt het adres automatisch gekopieerd.

Let op: Elke digitale valuta werkt op zijn eigen netwerk, waardoor u voor elke digitale valuta een ander stortingsadres nodig heeft. Stuur bijvoorbeeld geen Bitcoin naar uw Bitcoin Cash-adres, want dan raakt u uw Bitcoin kwijt.

Wilt u meer weten over hoe een cryptowallet werkt en wat een walletadres is? Lees er hier meer over via onze Bitvavo Learn omgeving.