Hoe kan ik digitale valuta overboeken (storten) naar mijn Bitvavo-wallet? Hoe kan ik digitale valuta overboeken (storten) naar mijn Bitvavo-wallet?

Hoe kan ik digitale valuta overboeken (storten) naar mijn Bitvavo-wallet?

Je kunt eenvoudig digitale valuta die je in bezit hebt (bijvoorbeeld in uw externe wallet) overboeken naar jouw Bitvavo-wallet. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

1. Log in op uw Bitvavo-account.

2. Navigeer naar de digitale valuta die u wilt storten en klik erop.

3. Navigeer naar 'Storten' en klik erop.

4. Als je een asset wilt storten die wij alleen ondersteunen op het ERC-20 netwerk, moet je in een extra stap aangeven dat je dit begrijpt.
    Type hiervoor 'ERC-20 begrepen' in het tekstveld en klik op doorgaan.
  5. Het adres van jouw Bitvavo-wallet wordt nu weergeven. Met dit adres kun je jouw digitale valuta overboeken.

Let op: Voor digitale valuta zoals EOS, NEM, Steem, XLM en XRP moet u een tag/memo meegeven aan de transactie, zo kan deze aan uw Bitvavo-account gecrediteerd worden.

Meestal worden de digitale valuta binnen een paar minuten tot enkele uren aan uw Bitvavo-account toegevoegd. De duur is afhankelijk van hoe snel uw transactie door het netwerk wordt bevestigd en hoeveel bevestigingen we nodig hebben.
Dit aantal verschilt per digitale valuta, een overzicht vind je hier.

Let op: Wees voorzichtig bij het verzenden van digitale valuta naar jouw Bitvavo-account. Als een digitale valuta onjuist wordt gestort als gevolg van een gebruikersfout (bijvoorbeeld vanwege een verkeerd adres, niet-ondersteunde valuta of netwerk) kan dit niet worden verholpen. Dit betekent dat je jouw tegoed(en) verliest.