Hoe kan ik digitale valuta overboeken (storten) naar mijn Bitvavo-wallet? Hoe kan ik digitale valuta overboeken (storten) naar mijn Bitvavo-wallet?

Hoe kan ik digitale valuta overboeken (storten) naar mijn Bitvavo-wallet?

U kunt eenvoudig digitale valuta die u in bezit heeft (bijvoorbeeld in uw externe wallet) overboeken naar uw Bitvavo-wallet. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

1. Log in op uw Bitvavo-account.

2. Navigeer naar de digitale valuta die u wilt storten en klik erop.

3. Navigeer naar 'Storten' en klik erop.

4. Indien u een asset wilt storten die wij alleen ondersteunen op het ERC-20 netwerk, dient u in een extra stap aan te geven dat u dit begrepen heeft.
    Type hiervoor ERC-20 begrepen in het tekstveld en klik op doorgaan.
  5. Het adres van uw Bitvavo-wallet wordt nu weergegeven. Met dit adres kunt u uw digitale valuta overboeken.

Let op: Voor digitale valuta zoals EOS, NEM, Steem, XLM en XRP dient u een tag/memo mee te geven aan de transactie zodat deze aan uw Bitvavo-account gecrediteerd kan worden.

Over het algemeen wordt de overgedragen digitale valuta binnen een paar minuten tot enkele uren aan uw Bitvavo-account toegevoegd. Het tijdsbestek hangt af van hoe snel uw transactie door het netwerk wordt bevestigd en hoeveel bevestigingen we nodig hebben.
Dit aantal verschilt per digitale valuta, een overzicht kan hier gevonden worden.

Let op: Wees heel voorzichtig bij het verzenden van digitale valuta naar uw Bitvavo-account. Als digitale valuta onjuist wordt gestort als gevolg van een gebruikersfout (bijvoorbeeld een verkeerd adres, niet-ondersteunde valuta of -netwerk) kan dit niet worden verholpen en resulteert in het verlies van uw tegoeden.