Hoe kan ik digitale valuta overboeken (storten) naar mijn Bitvavo-wallet? Hoe kan ik digitale valuta overboeken (storten) naar mijn Bitvavo-wallet?

Hoe kan ik digitale valuta overboeken (storten) naar mijn Bitvavo-wallet?

U kunt eenvoudig digitale valuta die u in bezit heeft (bijvoorbeeld in uw externe wallet) overboeken naar uw Bitvavo-wallet. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

1. Log in op uw Bitvavo-account.

2. Navigeer naar de digitale valuta die u wilt storten en klik erop.

3. Navigeer naar 'Storten' en klik erop.

4. Indien u een asset wilt storten die wij alleen ondersteunen op het ERC-20 netwerk, dient u in een extra stap aan te geven dat u dit begrepen heeft. Type hiervoor ERC-20 begrepen in het tekstveld en klik op doorgaan.
  5. Het adres van uw Bitvavo-wallet wordt nu weergegeven. Met dit adres kunt u uw digitale valuta overboeken.

Let op: Voor digitale valuta zoals EOS, NEM, Steem, XLM en XRP dient u een tag/memo mee te geven aan de transactie zodat deze aan uw Bitvavo-account gecrediteerd kan worden.

Over het algemeen wordt de overgedragen digitale valuta binnen een paar minuten tot enkele uren aan uw Bitvavo-account toegevoegd. Het tijdsbestek hangt af van hoe snel uw transactie door het netwerk wordt bevestigd en hoeveel bevestigingen we nodig hebben. Dit verschilt per digitale valuta.

Let op: Wees heel voorzichtig bij het verzenden van digitale valuta naar uw Bitvavo-account. Als digitale valuta onjuist wordt gestort als gevolg van een gebruikersfout (bijvoorbeeld een verkeerd adres, niet-ondersteunde valuta of netwerk) kan dit niet worden verholpen en resulteert in het verlies van uw tegoeden.