Notificaties en gepersonaliseerde aanbiedingen Notificaties en gepersonaliseerde aanbiedingen

Notificaties en gepersonaliseerde aanbiedingen

U kunt zelf instellen of u op de hoogte gehouden wenst te worden van de laatste ontwikkelingen op het Bitvavo-platform, u gepersonaliseerde aanbiedingen ontvangt of bepaalde notificaties krijgt.

U kunt als volgt bepaalde instellingen in- en uitschakelen:

1. Log in op uw Bitvavo-account.
  2. Klik rechtsboven in het scherm op uw naam en navigeer naar "Instellingen".
  3. Navigeer naar de subkop “Notificaties”.
  4. Schakel notificaties in of uit.
  • Schakel de marketing e-mails in als u op de hoogte gehouden wil worden van bepaalde ontwikkelingen en gepersonaliseerde aanbiedingen wil ontvangen.
  • Schakel stortingsnotificaties in als u een e-mail wil ontvangen zodra een storting is verwerkt.
  • Schakel opnamenotificaties in als u een e-mail wil ontvangen zodra een opname is verwerkt.
  • Schakel distributienotificaties in als u een e-mail wil ontvangen wanneer u van Bitvavo digitale valuta ontvangt (staking).
  • Schakel veiligheidsnotificaties in als u een e-mail wil ontvangen wanneer een inlogpoging is mislukt.