Notificaties en gepersonaliseerde aanbiedingen Notificaties en gepersonaliseerde aanbiedingen

Notificaties en gepersonaliseerde aanbiedingen

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen op het Bitvavo-platform? U kunt zelf uw gepersonaliseerde aanbiedingen en notificaties instellen.

Dit doet u als volgt:

1. Log in op uw Bitvavo-account.
  2. Klik rechtsboven in het scherm op uw naam en navigeer naar "Instellingen".
  3. Navigeer naar de subkop “Notificaties”.
  4. Schakel notificaties in of uit.
  • Schakel marketing e-mails in als u op de hoogte wilt zijn van ontwikkelingen en als u gepersonaliseerde aanbiedingen wilt ontvangen.
  • Schakel stortingsnotificaties in als u een e-mail wil ontvangen zodra een storting is verwerkt.
  • Schakel opnamenotificaties in als u een e-mail wil ontvangen zodra een opname is verwerkt.
  • Schakel distributienotificaties in als u een e-mail wil ontvangen wanneer u van Bitvavo digitale valuta ontvangt (staking).
  • Schakel veiligheidsnotificaties in als u een e-mail wil ontvangen wanneer een inlogpoging is mislukt.