Vervelend om te vernemen dat u problemen ervaart tijdens het inloggen of aanmelden. Deze problemen kunnen voorkomen op onze website en app, en kunnen meerdere oorzaken hebben. Zie hieronder meer informatie en de acties die u kunt uitvoeren.

Website

Het is mogelijk dat u op onze website inlogproblemen ervaart. Mochten onderstaande acties toch geen oplossing voor u bieden, willen we u graag verzoeken contact op te nemen met support@bitvavo.com. Onze supportafdeling kan met u meekijken in het account en zal u dezelfde dag nog van een terugkoppeling voorzien.

Wachtwoord resetten
Als u de melding krijgt dat uw wachtwoord niet correct is, dient u deze te resetten. Hoe u dat doet staat in dit artikel beschreven.

Onjuiste 2FA code
Krijgt u de melding dat de 2FA code niet klopt dan heeft u of geen 2FA code ingesteld en kunt u dit veld leeg laten tijdens het inloggen, of u dient de 2FA code te resetten. Hoe u dat doet staat in dit artikel beschreven.

App

Het is mogelijk dat u op onze app inlogproblemen ervaart. Mochten onderstaande acties toch geen oplossing bieden, willen we u graag verzoeken contact op te nemen met support@bitvavo.com.

Pin vergeten

Wanneer u ´pin vergeten´ selecteert, kunt u opnieuw inloggen. Vervolgens kunt u een nieuwe pincode instellen.

App opnieuw installeren

Soms moet de app opnieuw connectie maken met onze servers. U kunt daarvoor het beste de app van uw telefoon verwijderen en opnieuw installeren. U kunt daarna gewoon weer inloggen met uw mailadres, wachtwoord en eventueel 2FA code. Er gaan geen tegoeden verloren tijdens het verwijderen van de app, uw account blijft gewoon bestaan.