Hoe kan ik mijn telefoonnummer verifiëren? Hoe kan ik mijn telefoonnummer verifiëren?

Hoe kan ik mijn telefoonnummer verifiëren?

Om 2FA in te schakelen, API-keys aan te vragen of walletadressen te whitelisten is het noodzakelijk om eerst uw telefoonnummer toe te voegen aan uw account.

U kunt uw telefoonnummer verifiëren door de volgende stappen te doorlopen:

1. Login op uw Bitvavo-account.

2. Klik rechtsboven op uw naam en navigeer naar 'Instellingen'.

3. Onder 'Uw gegevens' ziet u het kopje 'Telefoonnummer'. Klik hierbij op ‘Verifiëren’.

4. Vervolgens kunnen we beginnen met het invullen van onze gegevens. Om te beginnen selecteert u uit welk land uw telefoonnummer komt.Land.png

5. Vul vervolgens uw telefoonnummer inclusief landcode in.

6. Vul uw wachtwoord in en klik op 'Doorgaan'.

7. Er wordt nu een SMS-code verzonden naar het opgegeven telefoonnummer. Klik vervolgens op 'Doorgaan'.

8. Vul de SMS-code in en klik wederom op 'Doorgaan'.

9. Super! Uw telefoonverificatie is nu voltooid.

Mocht het onverhoopt niet lukken om uw telefoonnummer toe te voegen, neem dan contact op met onze supportafdeling. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com