Hoe kan ik mijn telefoonnummer verifiëren? Hoe kan ik mijn telefoonnummer verifiëren?

Hoe kan ik mijn telefoonnummer verifiëren?

Om 2FA in te schakelen, API-keys aan te vragen of walletadressen te whitelisten is het noodzakelijk om eerst uw telefoonnummer toe te voegen aan uw account.

U kunt uw telefoonnummer verifiëren door de volgende stappen te doorlopen:

1. Login op uw Bitvavo-account.

2. Klik rechtsboven op uw naam en navigeer naar 'Instellingen'.

3. Onder 'Uw gegevens' ziet u het kopje 'Telefoonnummer'. Klik hierbij op ‘Wijzigen’.

4. Kies uw land.

5. Vul vervolgens uw telefoonnummer in zonder landcode.

6. Vul uw wachtwoord in.

7. Vul uw 2FA-code in (optioneel).

8. Klik op 'Doorgaan'.

9. Er wordt nu een SMS-code verzonden naar het opgegeven telefoonnummer.

10. Klik op 'Doorgaan'.

11. Vul de code in.

12. Klik op 'Doorgaan'.

13. De telefoonverificatie is nu voltooid.

Mocht het onverhoopt niet lukken om uw telefoonnummer toe te voegen, neem dan contact op met onze supportafdeling. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar support@bitvavo.com.