Hoe kan het dat opnames van een digitale valuta tijdelijk zijn uitgeschakeld? Hoe kan het dat opnames van een digitale valuta tijdelijk zijn uitgeschakeld?

Hoe kan het dat opnames van een digitale valuta tijdelijk zijn uitgeschakeld?

Wanneer de functies 'Storten' en 'Opnemen' zijn uitgeschakeld kan dit één van de volgende oorzaken hebben:

• Er vinden updates plaats op de blockchain van de betreffende digitale valuta.
  • Er vindt onderhoud plaats aan de software van Bitvavo die de opnames en stortingen mogelijk maakt.

Nadat onderhoud gedaan is dient de desbetreffende node te synchroniseren met de blockchain. Dit proces is door ons helaas niet te versnellen.

Normaal gesproken zijn stortingen en opnames slechts voor beperkte tijd uitgeschakeld en kunt u binnen enkele dagen weer de gewenste digitale valuta storten en/of opnemen.

U ziet de volgende melding wanneer u bij een digitale valuta op 'Storten' of 'Opnemen' klikt:

U kunt de status monitoren via onze statuspagina