Waarom werkt mijn tweefactorauthenticatie (2FA) niet? Waarom werkt mijn tweefactorauthenticatie (2FA) niet?

Waarom werkt mijn tweefactorauthenticatie (2FA) niet?

Indien uw 2FA-code niet goed werkt, kan dit de volgende oorzaken hebben:

1. U heeft meerdere keren met hetzelfde apparaat 2FA ingesteld bij Bitvavo.
    Controleer of ingevoerde code hoort bij het account waarmee u probeert in te loggen.
  2. De tijd, zoals aangegeven op uw apparaat, is niet correct.
    Hierdoor kunnen de codes niet synchroon lopen. Dit is makkelijk op te lossen. Zorg ervoor dat de tijd op uw apparaat automatisch (en dus niet handmatig) wordt ingesteld op basis van de correcte tijdzone.
  3. U gebruikt niet de meest recent gegenereerde code.
    De 2FA-code wordt iedere 30 seconden ververst. Gebruik om in te loggen altijd de meest recent gegenereerde code. U vindt de 2FA-code in de Authenticator-app (de app waarmee u de QR-code heeft gescand).

Komt u er niet uit? Dan kunt u uw 2FA resetten.