Waarom werkt mijn tweefactorauthenticatie (2FA) niet? Waarom werkt mijn tweefactorauthenticatie (2FA) niet?

Waarom werkt mijn tweefactorauthenticatie (2FA) niet?

Indien uw 2FA code niet goed werkt, kan dit de volgende oorzaken hebben:

1. U heeft meerdere keren met hetzelfde apparaat 2FA ingesteld bij Bitvavo.
    Controleer of u de code invoert die behoort bij het account waarmee u probeert in te loggen.
  2. De tijd, zoals aangegeven op uw apparaat, is niet correct.
    Dit kan ertoe leiden dat de codes niet synchroon lopen. Om dit op te lossen dient u ervoor te zorgen dat de tijd op uw apparaat automatisch (en dus niet handmatig) wordt ingesteld op basis van de correcte tijdzone.
  3. U gebruikt niet de meest recent gegenereerde code.
    De 2FA code wordt iedere 30 seconden ververst. Gebruik om in te loggen altijd de meest recent gegenereerde code. U vindt de 2FA-code in de Authenticator-app (de app waarmee u de QR-code heeft gescand).

Mocht het probleem niet ontstaan zijn door een van de bovenstaande oorzaken of mocht u er niet geheel uitkomen, dan kunt u uw 2FA resetten.