Hoe kan ik mijn account opzeggen/verwijderen? Hoe kan ik mijn account opzeggen/verwijderen?

Hoe kan ik mijn account opzeggen/verwijderen?

Om uw account te verwijderen, loopt u de volgende stappen door:

1. Log in op uw Bitvavo account.

2. Klik rechts bovenaan op uw naam en navigeer naar 'Instellingen'.

3. Helemaal onderaan vindt u vervolgens de knop 'Account verwijderen'.

4. Vul ter controle uw wachtwoord in en klik nogmaals op 'Account verwijderen'.

5. Bevestig de e-mail die naar uw e-mailadres is verstuurd.
Let op: Zorg ervoor dat u geen saldo meer op uw account heeft als u het account verwijdert. Heeft u nog wel saldo? Verstuur dit dan naar uw bankrekening of een externe wallet.

Neem deze stappen als het niet lukt om uw account te verwijderen omdat er tegoeden staan

1. Log in op ons platform via een computer;
  2. Klik op de valuta waar u nog een (kleine) balans van heeft;
  3. Verwijder deze door op het kruisje te klikken of verkoop deze voor eurotegoeden;
  4. Maak eventuele eurotegoeden over naar uw bank. Als dit te weinig is, kunt u eerst een storting doen, zodat het totale eurobedrag hoog genoeg is om op te nemen;
  5. Nu uw account geen tegoeden meer heeft, kunt u het account verwijderen bij 'Instellingen'; Klik hiervoor eerst op uw naam (rechtsboven in het scherm), vervolgens op 'Instellingen' en tot slot op 'Account verwijderen' (onderaan de pagina).

We hopen u op een later moment weer te mogen verwelkomen op ons platform!