Hoe kan ik mijn account opzeggen/verwijderen? Hoe kan ik mijn account opzeggen/verwijderen?

Hoe kan ik mijn account opzeggen/verwijderen?

Om uw account te verwijderen, dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. Log in op uw Bitvavo account.

2. Klik rechts bovenaan op uw naam en navigeer naar 'Instellingen'.

3. Helemaal onderaan vindt u vervolgens de knop 'Account verwijderen'.

4. Vul ter controle uw wachtwoord in en klik nogmaals op 'Account verwijderen'.

5. Bevestig de e-mail welke naar uw e-mailadres is verstuurd.
Let op: Zorg ervoor dat u geen saldo meer op uw account heeft, voordat u tot verwijderen overgaat. Als u nog saldo op uw account heeft, dan dient u dit eerst naar uw bankrekening of een externe wallet te versturen.

Klik hier als het niet lukt om uw account te verwijderen doordat er nog tegoeden op staan

1. Log in op ons platform op een laptop/pc;
  2. Klik op de valuta waar u nog een (kleine) balans van heeft;
  3. Verwijder deze door op het kruisje te klikken of verkoop deze voor eurotegoeden;
  4. Neem eventuele eurotegoeden op naar uw bank. Als dit te weinig is, willen wij u eerst verzoeken een storting te doen, zodat het totale eurobedrag hoog genoeg is om op te nemen;
  5. Nu uw account u geen tegoeden meer heeft, kunt u het account verwijderen bij 'Instellingen'; Klik hiervoor eerst op uw naam (rechtsboven in het scherm), vervolgens op 'Instellingen' en tot slot op 'Account verwijderen' (onderaan de pagina).

We hopen u op een later moment weer te mogen verwelkomen op ons platform!